OK Lliga

El Barça és seriós, controla i guanya

Hoquei sobre patins. Es va avançar molt aviat i no va permetre que el Noia l'inquietés en cap moment

La seriositat i el control del FC Barcelona Lassa li van donar una victòria important contra un rival perillós, el Noia Freixenet, que arribava al Palau sense haver perdut en cap dels seus desplaçaments. Els blaugrana van sortir molt centrats, es van avançar aviat en el marcador i després van aconseguir que els de Sant Sadurní no els inquietessin. Els dos equips van tenir baixes per lesió de darrera hora, en el Barça el porter Sergi Fernández i en el Noia, Xavier
Caldú. Un xut llunyà i potent de Pascual va inaugurar el marcador en el segon minut de joc i el 2-0 va arribar en el dotzè en una rematada d'Álvarez. El Noia havia tingut alguna ocasió ben aturada per Egurrola i no va ser fins a quatre minuts del descans que Rosa va poder marcar de penal. L'alegria va ser breu per als de Sant Sadurní, ja que 25 segons més tard va arribar la desena falta i Ordóñez va tornar a ampliar la diferència en aprofitar la falta directa. Un minut després els blaugrana van fer la desena falta, però Albesa va enviar la falta directa al pal i es va arribar al descans. En la segona meitat el control del Barça va ser encara més ferm. El gol de Gual als cinc minuts de la represa va donar molta tranquil·litat a l'equip i cinc minuts després va arribar el 5-1 d'Álvarez que va tancar el partit. Els dos conjunts van disposar d'una nova falta directa per acumulació de faltes però cap dels dos la va saber aprofitar.

BARÇA 5 NOIA 1

FC BARCELONA LASSA: Egurrola, Gual, Pascual, Panadero i Álvarez –equip inicial–; Costa, Eduard Lamas, Ordóñez i Barroso. NOIA FREIXENET: Lluís Gil, Esteller, Arnau Xaus, Del Amor i Albesa –equip inicial–; Rosa, Borja Ferrer, Palau i Ribas. GOLS: 1-0 (2') Pascual. 2-0 (12') Álvarez. 2-1 (21') Rosa, de penal. 3-1 (22') Ordóñez, de falta directa. 4-1 (30') Gual. 5-1 (35') Álvarez. ÀRBITRES: F.J. Garcia i D. Villar. FALTES: 18 del Barça i 17 del Noia.