OK Lliga

El líder és manté sòlid

Ok Lliga. El Vic es va imposar en la pista del Vallès Calafell, que va encadenar la seva cinquena derrota de manera consecutiva

CALAFELL 1 VIC 3

VALLÈS CALAFELL: Arellano, Romeu, Killian Aguilar, Palau i Gerard Vergès –equip inicial–; Marca Vergès i Pàmies. CP VIC: Carles Grau, Ordeig, Font, Bancells i Cristian Rodríguez –equip inicial–; Presas, Burgaya i Casas. GOLS: 0-1 (15') Font, de falta directa. 1-1 (17') Marc Vergès. 1-2 (36') Presas. 1-3 (38') Cristian Rodríguez. ÀRBITRES: D. Villar i J. Sánchez. Van mostrar targeta blava a Killian Aguilar. FALTES: 10 del Calafell i 11 del Vic. COMENTARI: La visita del Vic, el lí der l'OK Lliga, a la pista del Calafell, no va trencar la seva ratxa de partits sense perdre i va aconseguir una altra victòria. Els locals els ho van posar difícil, i no va ser fins ben entrada la segona meitat que els osonencs es van poder posar al davant en el marcador. El Calafell continua amb la mala ratxa de resultat i ja acumula cinc derrotes de manera consecutiva. El Vic es va avançar en el marcador quan Font va aprofitar una falta directa, però els penedesencs no van trigar gaire a tornar a anivellar el partit, i ho van fer dos minuts després, amb un gol de Marc Vergès. La igualtat es va mantenir durant tota la primera meitat. No va ser fins a la segona en què, novament, el Vic es va posar al davant en el marcador. Uns segons després el Calafell va disposar d'una falta directa per tornar a empatar, però el porter del conjunt osonenc, Carles Grau, la va aturar. El Vic va saber aprofitar la seva oportunitat i no havia passat ni un minut quan Cristian Rodríguez va marcar l'1-3 i pràcticament va sentenciar el partit. Quan faltava poc per al final, els osonencs van disposar d'una altra falta directa, però el porter local Arellano la va aturar.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)