OK Lliga

Taules en el derbi

Hoquei sobre patins. El Noia va salvar un punt quan perdia 0-2 transformant dues accions a bola aturada: un penal i falta una directa

El derbi penedesenc entre el Noia i el Vendrell va finalitzar amb taules (2-2) insuficients per als locals i meritòries per als visitants després d'un partit igualat. Ferrer va enviar la bola al pal (2') en el primer avís seriós i Ferrer (15') i Miras (17) van situar al davant els de Guillem Pérez (0-2). El Noia va reaccionar abans del descans amb un gol de penal de Rosa i va empatar a les acaballes de falta directa arran de la desena visitant. Albesa no va fallar. Tant ell com Ferran Rosa en el primer gol dels locals, van sortir procedents de la banqueta per transformar les dues accions. El Vendrell va jugar a veure-les venir en la segona part, tot i que els cinc últims minuts van ser frenètics. Tots dos haurien pogut marcar i els dos porters van seguir rendint a gran altura com durant tot el partit. El Noia va reclamar un penal clar sobre Xaus en l'últim minut.

NOIA 2 M. VENDRELL 2

NOIA FREIXENET: Luis Gil, Esteller, Borja Ferrer, Rosa i Albesa -equip inicial-; Del Amor, Xaus, Caldú i Palau. MORITZ VENDRELL: Xus Fernández, Creus, Miras, Mitjans i Ferrer -equip inicial-; Francesc Gil, Martínez i Aldrich. GOLS: 0-1 (15') Ferrer. 0-2 (17') Miras. 1-2 (22') Rosa, de penal. 2-2 (46') Albesa, de falta directa. ÀRBITRES: Gómez i Díaz. FALTES: 11 el Noia Freixenet i 11 el Moritz Vendrell.