OK Lliga

El Calafell venç i deixa l'últim lloc

OK Lliga. Els penedesencs van derrotar el Lloret, un rival directe, remuntant un 0-1 en contra i fent una bona segona meitat

El Vallès Calafell va aconseguir una important victòria que el fa sortir de la zona de la cua de la classificació. Els penedesencs es van imposar al Lloret Vila Esportiva, un rival directe en la zona baixa de la taula i estan a cinc punts de la zona de permanència. La victòria no va ser gens fàcil, ja que el rival va buscar els punts però el porter Arellano va fer bones aturades i Marc Vergés va estar encertat davant de porteria i en va fer tres. El Calafell va saber reaccionar molt bé quan els selvatans es van avançar en el marcador en els primers minuts de partit i amb gols de Romeu, de penal, i de Marc Vergés va arribar al descans amb avantatge. En la segona meitat Marc Vergés va tornar a marcar, però els lloretencs es van acostar en el marcador i van tenir oportunitats fins i tot d'empatat. No ho van aconseguir i a sis minuts del final Marc Vergés va ampliar la diferència.

CALAFELL4
LLORET2

VALLÈS CALAFELL: Arellano, Romeu, Palau, Gerard Vergés i Giuliani –inicial–; Gabarra i Marc Vergés. LLORET VILA ESPORTIVA: Serra, Xavier Crespo, Àlex Grau, Marc Grau i Plaza –inicial–; Carbó i Sulé. GOLS: 0-1 (10') Xavier Crespo. 1-1 (13') Romeu, de penal. 2-1 (18') Marc Vergés. 3-1 (30') Marc Vergés. 3-2 (37') Marc Grau. 4-2 (44') Marc Vergés. ÀRBITRES: O. Valverde i J.A. Ribó. Targeta blava a Giuliani i Xavier Crespo. FALTES: 8 del Calafell i 11 del Lloret.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)