OK Lliga

El Lloret perd a la pista del cuer

OK Lliga. Els selvatans es van avançar, però el Calafell va capgirar el resultat i tot i tenir ocasions no van poder puntuar

El Lloret Vila Esportiva va perdre a la pista del fins ara cuer, el Vallès Calafell, i va deixar escapar una ocasió per allunyar-se de la zona de perill. Els selvatans es van avançar en el marcador en el minut 10 amb un gol de Xavier Crespo, però els locals van empatar de penal poc després. Tot i tenir ocasions en la primera meitat els lloretencs van arribar al descans amb un 2-1 en contra, fruit d'un contraatac. En la segona meitat van ser ells els que van encaixar un gol en els primers minuts i van haver de buscar la remuntada. Van crear ocasions, però el porter local Arellano es va mostrar inspirat sota els pals. En la jugada següent en un penal que va aturar el porter local, els lloretencs van poder marcar gràcies a Marc Grau, i apropar-se una mica en el marcador (3-2). Van tenir ocasions per empatar però els locals van tornar a marcar a poc del final.

CALAFELL4
LLORET2

VALLÈS CALAFELL: Arellano, Romeu, Palau, Gerard Vergés i Giuliani –inicial–; Gabarra i Marc Vergés. LLORET VILA ESPORTIVA: Serra, Xavier Crespo, Àlex Grau, Marc Grau i Plaza –inicial–; Carbó i Sulé. GOLS: 0-1 (10') Xavier Crespo. 1-1 (13') Romeu, de penal. 2-1 (18') Marc Vergés. 3-1 (30') Marc Vergés. 3-2 (37') Marc Grau. 4-2 (44') Marc Vergés. ÀRBITRES: O. Valverde i J.A. Ribó. Targeta blava a Giuliani i Xavier Crespo. FALTES: 8 del Calafell i 11 del Lloret.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)