OK Lliga

Empat frenètic a Riazor

OK Lliga. El campió va manar amb autoritat durant moltes fases però el tram final brillant del Liceo li va permetre igualar un 2-4

El Liceo va rebre el Barça amb el passadís de campió però ja no va fer més concessions i va lluitar fins al darrer minut per igualar un resultat advers en un tram final de gran intensitat. Pascual va afusellar Malián (3') amb un tret exterior (0-1) i Barroso va fallar un penal en una fase de domini visitant. Una gran assistència de Pau Bargalló al seu germà li va permetre empatar (1-1). El partit es va tornar frenètic, incontrolat. Com li agrada al Liceo. Mentre Gual va ser baixa al Barça, al Liceo van tornar els lesionats Toni Pérez i Josep Lamas. En el 19', Ordóñez, en un contraatac, va avançar de nou el Barça. Tot just arrencar el segon temps, el porter blaugrana Sergi Fernández, pletòric, va aturar la directa a Pau Bargalló –10a falta–. A més, Panadero, picant la bola per darrere de la porteria, va clavar l'1-3. Mentrestant, Toni Pérez va demanar el canvi i va encendre les alarmes. Lamas va enviar al pal una nova directa. El partit es va fer més incert quan Ordóñez va fer entrar la bola a la seva pròpia porteria (2-3). Álvarez va fer el 2-4 en una acció de qualitat i va aclarir el partit, però Lamas va replicar de seguida (3-4). Jordi Bargalló, líder absolut del seu equip, va establir el 4-4 definitiu.

LICEO4
BARÇA4

LICEO: Malián, Jordi Bargalló, Carballeira, Pau Bargalló i Vives –equip inicial–; Pérez, Josep Lamas i Nacevich. BARÇA LASSA: Fernández, Pascual, Barroso, Panadero i Álvarez –equip inicial–; Ordóñez i Costa. GOLS: 0-1 (3') Pascual. 1-1 (9') J. Bargalló. 1-2 (19') Ordóñez. 1-3 (31') Panadero. 2-3 (42') Ordóñez, en pròpia porta. 2-4 (45') Álvarez. 3-4 (46') J. Lamas. 4-4 (47') J. Bargalló. ÀRBITRES: Fernández i Sánchez. FALTES: 9 el Liceo i 11 el Barça.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)