OK Lliga

El Lleida perd contra el Barça però es manté en la categoria

OK Lliga. La diferència de gols general contra el Lloret li va donar la permanència

LLEIDA2
BARÇA6

ICG SOFTWARE LLEIDA: Lluís Tomàs, Cañellas, Rodero, Andreu Tomàs i Trilla –equip inicial–; Ballestero, Necchi, Pujals, Llisa i Povedano. BARÇA LASSA: Sergi Fernández, Pascual, Costa, Álvarez i Panadero –equip inicial–; Ordóñez, Barroso, Llorca, Roca i Egurrola. GOLS: 0-1 (5') Pascual. 1-1 (22') Ballestero. 1-2 (22') Ordóñez. 1-3 (24') Ordóñez. 1-4 (26') Álvarez. 2-4 (34') Andreu Tomàs. 2-5 (36') Álvarez. 2-6 (40') Ordóñez. ÀRBITRES: A. Gómez i I. López. FALTES: 6 del Lleida i 10 del Barça. COMENTARI: L'ICG Software Lleida va aconseguir mantenir-se en l'OK Lliga, tot i la derrota contra el Barça Lassa en la darrera jornada. Els lleidatans van quedar empatats a 30 punts amb el Lloret, que també va perdre, mentre que l'Enrile Pas Alcoi va guanyar l'Igualada Calaf Grup i va aconseguir la permanència. Els del Segrià i els selvatans tenien els seus enfrontaments particulars empatats i es va haver de mirar la diferència de gols general, que era favorable al Lleida per vuit gols. Les derrotes dels dos equips la van reduir a només cinc, però es va mantenir a favor del Lleida. El partit va ser dominat pels blaugrana, que es van avançar molt aviat. A poc del descans el Lleida va empatar, però en el mateix minut el Barça va tornar a marcar i ja es va distanciar definitivament. El Lleida va haver de mirar la resta de resultats, que al final el van afavorir.