OK Lliga

El Reus Deportiu torna a ser de ‘Champions'

OK Lliga. Els roig-i-negres, amb un segon temps espectacular, van superar el Moritz Vendrell clarament i jugaran de nou la lliga europea

El Reus Deportiu tornarà a jugar la lliga europea, després de dues temporades exiliat a la copa de la CERS, en superar (9-4) en el darrer partit de l'OK Lliga el Vendrell i fer seva la quarta posició de la classificació. Raül Marín va ser clau amb quatre gols, i va aconseguir el pitxitxi de la lliga amb 50 gols. Ningú es va despenjar del partit després d'un primer temps ple d'alternatives, tot i que el Vendrell va anar portant la iniciativa en el marcador. Eloi Mitjans i Jordi Creus van trencar l'empat que imperava en el lluminós en els minuts 6 i 12, però el Reus va respondre amb accions brillants de Rubio i Marín (9' i 16') que no permetien anticipar res. El 2-2 amb què es va arribar al descans restava obert, però momentàniament donava el gran bitllet europeu al conjunt del Baix Penedès, fet pel qual eren els amfitrions els que havien d'arriscar més. I així va ser. Una pressió major en defensa va donar ales als homes d'Enrico Mariotti. Platero va obrir la caixa de Pandora (27'). I tres minuts després un contraatac va acabar amb una directa que, si bé Marín va estavellar contra el pal, ell mateix va poder recuperar el rebot i va fer el 4-2. Però l'allau local no es va aturar aquí, perquè novament Marín i Ollé, en el mateix minut 31, van col·locar un clar 6-2. I en el 38', més del mateix, amb sengles gols de Marín i Salvat, als quals després es va afegir Ollé (43'). El Vendrell va tractar de reaccionar però només va rascar un gol de penal de Miras i un de Jordi Ferrer, i va acabar condemnat en un Palau que va vibrar bojament en un dia en què es van acomiadar del Reus Molina, Coy, Rubio i Vázquez.

REUS9
VENDRELL4

REUS DEPORTIU: Molina, Platero, Rubio, Salvat i Raül Marín –cinc inicial–; Marc Ollé i Sergi Torné. MORITZ VENDRELL: Chus Fernández, Creus, Miras, Mitjans i Jordi Ferrer –cinc inicial–, Francesc Gil i Aldrich. GOLS: 0-1 (6') Mitjans. 1-1 (9') Rubio. 1-2 (12') Creus. 2-2 (16') Raül Marín. 3-2 (27') Platero. 4-2 (30') Raül Marín. 5-2 (31') Raül Marín. 6-2 (31') Ollé. 7-2 (38') Raül Marín. 8-2 (38') Salvat. 8-3 (41') Miras, de falta directa. 9-3 (43') Ollé. 9-4 (44') Jordi Ferrer. ÀRBITRES: F.J. Garcia i O. Valverde. Van mostrar targeta blava a Creus. FALTES: 13 del Reus i 18 del Vendrell.