Surf de neu

Esports

Surf de neu

A guanyar l'or, sense por

Surf de neu. La catalana subcampiona mundial, Queralt Castellet, s'estrena en la modalitat de mig tub en el mundial de Sierra Nevada

La surfista de neu Queralt Castellet (Sabadell 1989), subcampiona del món el 2015 a Kreischberg (Àustria), s'estrena avui (9:20 h) en la modalitat de mig tub en el mundial d'esquí lliure i surf de neu que s'està disputant des del 7 fins al 19 de març a Sierra Nevada.

La catalana, que va trencar-se el canell i una costella dues setmanes enrere mentre s'entrenava a Kitzsteinhorn (Àustria), ha aconseguit arribar a temps per competir en una “cita ideal per reivindicar a casa el surf de neu i el gran nivell de centenars de riders catalans i espanyols”, tal com indica la surfista.

Queralt Castellet, espolsant-se la pressió de representar les possibilitats de medalla i sense por de les lesions, ho té clar: “Si decideixo competir, és perquè sé que puc guanyar i penjar-me l'or.”

Castellet debutarà en la fase classificatòria en la modalitat de mig tub, disciplina en què sempre ha destacat, i repetirà també divendres vinent en el big air. La surfista catalana va haver de prescindir, però, de l'slopestyle perquè “era la primera prova, era massa just, i preferia assegurar en el halfpipe”, diu.

Sierra Nevada és el cinquè mundial que disputarà la sabadellenca. Després d'ensumar ben a prop l'or el 2015 i viure un calvari per la mort de la seva parella i entrenador, Ben Jolly, Castellet arriba ara “més forta que mai”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)