Més esport

Tres títols per al Securitas en el català absolut a Coma-ruga

Judo. Tkemaladze, Bitsadze i Khachidze van guanyar l'or per als gironins, millor per clubs

Gio Tkemaladze, Jaba Bitsadze i, Temo Khachidze van guanyar el campionat de Catalunya absolut en les categories de menys de 66, 81 i 90 quilos. Els judokes del Securitas, que va acudir a la cita de Coma-ruga amb set representants, van completar la seva actuació amb dos bronzes i dues cinquenes posicions; uns resultats que va permetre al club gironí acabar en el millor lloc en la categoria masculina.

En la categoria de 73 quilos, Nika Txhakvetadze va guanyar el bronze en superar en el darrer combat Àlex Salas, també del Securitas, mentre Edu Xargay va ser cinquè. L'altre bronze va ser el de Sergi Salas, en 90 quilos.

“Encara que el campionat hagi anat dins les previsions, estem molt satisfets. Els nostres judokes sèniors estan consolidats a les seves categories, i els juniors disputen podis com ara Nika Txakvetadze i Àlex Salas”, va dir José Luis Salas, el tècnic del conjunt gironí, que va posar en valor el fet de tenir cinc judokes classificats per a la fase final de l'estatal i la possibilitat que dos o tres més s'hi afegeixin en la fase del sector.