Tennis

Burillo protagonitza la sorpresa

Tennis. L'aragonesa, 501 del món, va derrotar la cinquena favorita, la israeliana Glushko, per 6-3 i 6-4 i va passar a quarts de l'ITF de la Bisbal. La resta de favorites continuen endavant

L'aragonesa Irene Burillo va protagonitzar la sorpresa de la jornada en l'ITF de la Bisbal i va derrotar la cinquena favorita, Julia Glushko (Israel), i va passar als quarts de final. Burillo, 501 del rànquing mundial i que juga amb una invitació, va vèncer per 6-3 i 6-4 la 237 del món en gairebé dues hores. Les altres favorites que ahir van jugar els vuitens continuen en la competició. La primera cap de sèrie, la suïssa Jil Teichmann, va vèncer la seva compatriota Patty Schnyder (6-3 i 6-2), mentre que la russa Veronika Kudermetova (3) va derrotar (6-4 i 6-1) la brasilera Laura Pigossi. La barcelonina Georgina García-Pérez (7) va superar per 7-5 i 6-4 l'alacantina Maria Teresa Torró-Flor en dues hores i dotze minuts. En dobles Garcia Pérez i la veneçolana Gamiz van passar a semifinals.

L'única gironina que continua en la competició, Paula Badosa, intentarà accedir avui als quarts contra la japonesa Mayo Hibi, sisena cap de sèrie.

Vuitens de final
J. Teichmann (1)-P. Schnyder
6-3 i 6-2
Garcia-Pérez (7)-Torró-Flor
7-5 i 6-4
Kudermetova (3)-Pigossi
&-4 i 6-1
Burillo-Glushko (5)
6-3 i 6-4
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)