Futbol sala

Catalunya, el País Basc i Espanya, al mateix torneig

Futsal. La IFA (International Futsal Aliance) organitza a Lloret de Mar una copa del món femenina durant aquesta setmana

Vuit països competeixen des de dimecres passat a Lloret Mar en la primera copa del món de futsal femení organitzada per la International Futsal Aliance (IFA). Espanya, els Estats Units, França i Suècia juguen la lligueta del grup A, mentre que Catalunya, el País Basc, Rússia i Austràlia s'enfronten en el grup B. Els dos primers classificats de cada grup es trobaran en les semifinals, que es disputaran aquest dissabte. L'endemà, diumenge 21 de maig, a partir de les 12 del migdia, tindrà lloc la final de la Women's Futsal World Cup.

A banda de ser la primera competició femenina que organitza l'IFA, un organisme de creació recent, alternatiu a la AMF, que aplega països dels cinc continents, el més destacable d'aquest torneig és el fet que Catalunya i el País Basc competiran amb Espanya. El sorteig ha determinat que no coincidissin en els grups, però sí que es podrien trobar en les semifinals o en els partits de consolació que jugaran els equips eliminats de la lligueta. En tot cas, durant aquesta setmana a Lloret de Mar es poden sentir els himnes de Catalunya, el País Basc i Espanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)