Taekwondo

Joel, lesionat i eliminat

Taekwondo. Un trencament al bessó el va deixar fora de combat en el mundial

El figuerenc Joel González es va quedar sense possibilitats d’obtenir la seva tercera medalla d’or en un campionat del món de taekwondo. Una lesió al bessó li va impedir competir al màxim nivell i va caure a l’inici de la competició a Muju (Corea del Sud).

González no va aconseguir superar la primera eliminatòria, que l’enfrontava amb el nord-americà Alejandro Chang en la categoria de 63 quilos.

Segons va explicar el taekwondista, es va lesionar aquesta setmana mentre s’entrenava per a la cita mundialista i durant el transcurs del combat la lesió és va agreujar. El de Figueres ja es va fer una lesió semblant el mes de febrer que li va impedir participar en el campionat d’Espanya de la qual semblava que ja s’havia recuperat. El taekwondista català també s’ha mostrat decebut per aquesta situació que li ha impedit lluitar per sumar un altre èxit internacional.

El doble medallista olímpic (Londres 2012 i Rio 2016) no ha tingut sort amb les lesions. A les ja mencionades del bessó s’hi ha d’afegir una lesió greu al genoll, trencament del lligament posterior, que el va mantenir apartat del tatami més d’un any després dels Jocs Olímpics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)