Esquí

Bons resultats dels esquiadors andorrans a la Copa de Sud-Amèrica

Els equips femení i masculí van disputar les proves a l'estació xilena de La Parva

Alpí: Hinterreitner, 9a al supergegant de la Copa de Sud-Amèrica

L’equip femení va disputar ahir a l’estació xilena de La Parva el supergegant de la Copa de Sud-Amèrica (SAC). Sissi HInterreitner va ser 9a a la cursa.
Hinterreitner va fer un temps de 1.16.23, a 4.91 de la guanyadora, la txeca Ester Ledecka (1.11.32). L’andorrana va competir amb el dolor al dit que es va lesionar fa dues jornades. Per la seva part, Carmina Pallàs i Cande Moreno no van finalitzar la cursa en sortir-se de la pista a la part baixa quan estaven en temps de les primeres.

Simon Bastelica, entrenador: “Sissi acaba entre les deu primeres de la carrera, però no estava a 100% pel tema de la seva lesió al polze. Carmina i Cande s’han sortit del traçat en la zona baixa estant dins de les tres primeres”.
 
Alpí: Oliveras, 28è al supergegant de la Copa de Sud-Amèrica

L’equip masculí va disputar també ahir a l’estació xilena de La Parva el supergegant de la Copa de Sud-Amèrica (SAC). Marc Oliveras va ser 28è, Joan Verdú 33è i Matías Vargas 42è en una cursa amb 87 participants.

El vencedor va ser l’alemany Thomas Dressen, amb 1.09.08, amb Marc Oliveras en la 28a posició amb 1.10.82, a 1.74. En la 33a plaça, Verdú ha marcat un temps de 1.11.10, a 2.02, mentre que Vargas ha estat 42è amb 1.11.95, a 2.87.

Max Tissot, entrenador: “Era l’última carrera de la setmana a La Parva, les condicions eren molt bones i també el nivell és molt alt, amb molts corredors de la Copa del Món, igual que va passar al descens. Marc ha fet una bona cursa amb un molt bon parcial, mentre que en el segon no s’ha acabat d’atrevir a deixar córrer els esquís al 100% i ha acabat el 28 a 1,74. Joan ha finalitzat el 33 a 2,02 amb una errada de línia que li ha fet perdre temps. Mati ha estat el 42 a 2,87, una mica millor que en el descens”.

La notícia completa a aquí
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)