Ciclisme

ciclisme

Soler i De la Cruz, al mundial

Ciclisme. La federació espanyola col·loca els dos ciclistes catalans en la selecció definitiva per al campionat, que es farà a Bergen el 24 de setembre. El de Vilanova serà el més jove de l’equip

La federació espanyola de ciclisme va fer oficial ahir la selecció definitiva de professionals per al campionat del món de Bergen (Noruega), que es disputarà el 24 de setembre. Marc Soler (Movistar) i David de la Cruz (Quick-Step) formaran part d’un equip que sense el murcià Alejandro Valverde no tindrà un líder clar.

Per Soler (1993, Vilanova), aquest serà el seu debut en un mundial absolut després d’haver disputat dos mundials com a sub-23. Per De la Cruz, que encara està adolorit de la caiguda en la penúltima etapa de la Vuelta a Espanya, aquest serà el seu tercer mundial després dels de Richmond i Doha. Aquest serà el primer mundial on tindrà llibertat d’acció, ja que el circuit inclou un coll d’uns tres quilòmetres en què es pot defensar bé. La resta de l’equip espanyol estarà format per Jonathan Castroviejo, Imanol Erviti, Jesús Herrada, Gorka Izagirre i José Joaquín Rojas (Movistar), Lluís Mas (Caja Rural) i Luis León Sánchez (Astana). Castroviejo i Izagirre disputaran la contrarellotge, en la qual la federació també havia preinscrit De la Cruz. El sabadellenc correrà la pròxima temporada en l’Sky de Chris Froome.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)