Més esport

Aire fresc per al Barça

Lliga Endesa. Els de Sito Alonso ja són a l’estada d’Encamp i la Penya també a Vilagarcía de Arousa

El Barça Lassa ja és a les valls andorranes, on estarà fins divendres abans de baixar fins a Balaguer per jugar contra el San Lorenzo de Almagro. El tècnic, Sito Alonso, s’ha endut fins a 15 jugadors, amb els lesionats Víctor Claver i Pau Ribas inclosos. Els blaugrana, però, aniran recuperant els cinc internacionals que han quedat fora de l’europeu amb les seves respectives seleccions –Rice, Koponen, Hanga, Heurtel i Seraphin–. L’objectiu del Barça Lassa és sobretot anar fent pinya en un grup nombrós on hi ha jugadors del primer equip, d’altres del Barça B de la LEB Or i Marc Garcia, que compaginarà els dos equips. Els jugadors lesionats fan un treball específic per poder recuperar el to ràpidament i poder tornar a jugar, tot i que Sito Alonso no vol precipitacions ni forçarà el seu retorn.

Problemes amb Gudul

L’altre equip català, el Divina Joventut, és també des d’ahir al matí a Vilagarcía de Arousa, a Galícia. Els de Diego Ocampo han recuperat Tomasz Gielo, que va estar amb Polònia a l’europeu.

El principal problema que té ara mateix l’equip verd-i-negre és que el congolès Omari Gudul continua sense rebre el visat i per això pràcticament no podrà entrar en dinàmica per poder afrontar les eliminatòries de la Champions League. L’expedició verd-i-negra marxa la matinada de dilluns i no podrà fer quasi cap entrenament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)