Natació

Trofeu David Moner a la 74a Travessia

Natació. La cita banyolina tanca el Girosona d’aigües obertes amb més de dos mil participants

La 74a Travessia de l’Estany de Banyoles es va presentar ahir amb la principal novetat del trofeu David Moner, que serà per al club amb els tres primers homes i dones a la travessia general, de 2.115 metres i una temperatura de l’aigua estimada de 23 graus malgrat la previsió que baixi la temperatura exterior. La tradicional cita banyolina es durà a terme aquest diumenge a l’estany i s’hi esperen més de dos mil participants –hi ha mig centenar de clubs confirmats–. És l’última prova del primer circuit d’aigües obertes i travesses Girosona, que va començar el 9 de juliol a Lloret de Mar i que ja va passar per l’estany de Banyoles el 12 d’agost amb la Volta, de 6.000 metres.

El trofeu David Moner vol reconèixer el soci honorífic del CNB i expresident de la Unió de Federacions Esportives Catalanes (UFEC), que va traspassar el 7 d’abril de l’any passat. El premi per al club serà un màster en gestió esportiva, patrocinat per la UFEC.

La travessia dels menors (1.000 metres), a les 10.30 h, i el trofeu Dolors Feixas, per a nedadors de 10 anys –es travessarà l’estany des de Porqueres (450 metres)–, mitja hora més tard, obriran les proves diumenge. La prova general femenina és a les 11.30 i la masculina, a les 12.30.

Una unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits estarà aparcada davant del Club Natació Banyoles durant tot el matí per facilitar la donació de sang a qui ho desitgi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)