Lliga de campions

El Sabadell no falla i avança en la lliga de campions

Waterpolo. La victòria de l’equip contra l’Utrecht en la fase que es juga a Can Llong fa que el partit d’avui contra el Brescia ja no sigui decisiu

CN SABADELL 13 UTRECHT 7

CN SABADELL:Motos, Cabanas (2), Carrillo (3), Matoso, Gorra, Bustos, López Escribano (1), Muller, Fenoy (1), Gallego (4), Carrasco (1), Pujol (1) i Mardones.UZSC UTRECHT:Hoepelman, Hessels, Aantjes, Van den Brink (1), Frauenfelder (5), Banovac, Hessels, Van den Bersselaar, Huijsen, Foster (1), Wijnhoven i Westerveldr.PARCIALS:4-2, 3-2, 2-1 i 4-2.ÀRBITRE:Alexandrescu (Romania) i Stavridis (Geòrgia).

L’Astralpool Sabadell es va assegurar ahir una plaça en la fase següent de la lliga de campions després de derrotar amb autoritat l’Utrecht holandès (13-7). Aquesta victòria, acompanyada de la que va aconseguir divendres contra el Mornar Split (8-3), assegura a l’equip de Chava Gómez una de les dues places que hi havia en joc. Els vallesans tancaran aquesta primera fase avui contra el Brescia, un dels millors equips italians i, per tant, gran favorit per quedar primer en el grup.

El Sabadell era teòricament un equip superior, i ho va voler demostrar d’entrada. Carrasco va marcar el primer gol i Carrillo va clavar poc després el 2-0. Abans del primer quart, el terrassenc Gallego, el màxim golejador de l’equip, va fer el 4-2 en superioritat. En el segon quart, la diferència va continuar ampliant. Abans del descans, Cabanas, també en superioritat, va fer el 7-4, que donava molta tranquil·litat per afrontar el segon temps. En el tercer quart, l’equip va estar menys clarivident en atac, però tot i així va reforçar el seu domini (9-5) amb una acció a cinc segons del final de Carrillo.

Els últims vuit minuts van ser de tràmit i l’equip es va destapar definitivament en atac contra un rival rendit, que no va poder evitar la clara derrota final.