Voleibol

Voleibol

Pòquer d’equips en l’elit

Voleibol. El Barça i el SPiSP, en la Superlliga masculina, i el CVB Barça i el DSV Sant Cugat, en la femenina, inicien el curs demà. El derbi català femení s’escenifica tot just en l’arrencada

El voleibol català d’elit es posa en marxa demà amb dos equips masculins en la Superlliga i dos de femenins, la millor situació en molts anys i que reflecteix la feina de planter, tant del Barça i el Sant Pere i Sant Pau de Tarragona en homes, com del CVB Barça i el Sant Cugat en dones. La darrera vegada que havien coincidit dos equips masculins i dos femenins a dalt de tot va ser el curs 1999/2000. La gran novetat és el retorn del SPiSP, un històric que va estar tretze temporades en l’elit, entre el 1996 i el 2011, i que ha viscut un procés de reconversió econòmica. Els tarragonins, que debuten demà a casa contra el Mediterraneo de Castelló (20 h), han fet una aposta per la joventut i mantenen el bloc de l’ascens. L’objectiu és trobar el finançament per sufragar les despeses del curs i aconseguir la permanència esportiva. El Barça, que demà visita l’Illa Grau de Castelló (17 h), viurà la seva segona temporada en l’elit d’aquesta etapa amb un bloc consolidat i fitxatges prou interessants, com el del central internacional sabadellenc Marc Altayó, amb els quals pretén fer un pas endavant. El conjunt de David Lorente va ser setè el curs passat.

En noies, el CVB Barça jugarà competicions europees i està consolidat, amb un planter reconegut en l’àmbit estatal. L’any passat va ser sisè i ha canviat força peces. El DSV Sant Cugat viu la segona temporada seguida en l’elit amb l’objectiu de la permanència. L’equip es va mantenir (novè) i manté el bloc. El pavelló de Valldoreix viurà demà el derbi català femení tot just en la primera jornada (16.30 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)