Handbol

Handbol

Lliga Asobal

Pascual: “La classificació del Logronyo és un accident”

Handbol. El tècnic del Barça Lassa destaca el potencial del conjunt de la Rioja, tot i que actualment estigui vivint una crisi esportiva i ocupi la penúltima posició de la lliga Asobal

La plantilla del Barça Lassa va viatjar ahir a Logronyo, on juga avui contra la Rioja (20.30 h, Movistar+), i no tornarà a Barcelona fins dissabte al vespre després del partit de la lliga de campions a Skopje, contra el Vardar. Quatre dies intensos en què el conjunt blaugrana defensarà el lideratge tant de la lliga Asobal com de la competició europea. El Logronyo, amb una única victòria en cinc partits, rep l’equip català en una sorprenent penúltima posició, si es té en compte que ha estat un dels grans rivals del Barça en les últimes temporades. Amb tot, el tècnic Xavi Pascual té clar que la classificació del conjunt de la Rioja és conjuntural i, després de l’últim entrenament al Palau, va fer tota una declaració d’intencions: “No podem valorar el Logronyo perquè ara mateix només hagi aconseguit dos punts. Crec que en els darrers anys ens han donat molta guerra i els hem de valorar per la manera que competeixen contra nosaltres. És un equip de dalt de tot, que ha jugat la Champions aquests últims anys i, per tant, es mereix tot el nostre respecte.” I va sentenciar: “Hem d’estar concentrats en la nostra tasca tant en defensa com en atac. Serà un partit difícil.”

Pascual va incidir que Jota González només necessita temps per acabar de formar un equip que es troba en fase de construcció després d’haver patit nou baixes respecte al curs passat. “És un equip que anirà a més segur, perquè ja ha ensenyat coses importants durant els partits i té molt bons jugadors. Quan canvies molts jugadors també es requereix temps i, evidentment, que els resultats siguin negatius no ajuda. Construir des de la victòria sempre és molt més fàcil, però a la llarga no tindrà problemes, perquè és un molt bon equip”, reflexiona. D’altra banda, el Barça Lassa ja ha demostrat amb escreix que sempre surt a totes, independentment del rival i de l’escenari. Si no, no hauria encadenat l’impressionant registre de 126 victòries consecutives en la lliga Asobal.

Al seu torn, el tècnic del Logronyo Jota González no amaga la crisi esportiva que viu el seu equip: “Em veig en el pitjor moment dels onze anys que fa que soc aquí, no m’ho esperava. No penso que siguem tan dolents, perquè no estem donant el nostre veritable nivell; i això és el que vull pel partit de demà [per avui] i en les pròximes jornades.”

Pálmarsson, cas obert

A banda dels partits de la setmana, l’altre focus d’interès des de l’òrbita blaugrana és l’arribada imminent d’Aron Pálmarsson. El club afirma que continuen les negociacions i que el tracte encara no està del tot tancat. En tot cas, el fitxatge s’ha de resoldre aviat, ja que si no es produeix abans del 31 d’octubre el jugador ja no podria competir en la lliga de campions fins al febrer, un cop acabada la fase de grups. “En qualsevol moment podem incorporar algú”, va etzibar Pascual.

LA PRÈVIA

Sempre ens han donat molta guerra i hem de valorar la seva competitivitat contra nosaltres
Xavi Pascual
entrenador del barça lassa
Em veig en el pitjor moment dels onze anys que fa que soc aquí. No estem al nostre vertader nivell
Jota González
entrenador de la rioja logronyo

Dinart convoca els quatre blaugrana

El seleccionador de França Didier Dinart ha convocat els quatre jugadors francesos del Barça Lassa, Cédric Sorhaindo, Timothey N’Guessan, Dika Mem i Yanis Lenne, per als partits de la Golden League, que es jugaran a finals d’octubre a Dinamarca. Els rivals de França seran Polònia (el dia 26 a Brondby), Noruega (el 28 a Aarhus) i Dinamarca (el 29 a Herning).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)