Futbol sala

futbol sala

uefa futsal

Obrellaunes de pissarra

Futbol sala. Un gol d’estratègia de Ferrão marca el camí del segon triomf del Barça a la Main Round de la UEFA Futsal i classifica els blaugrana per a la propera fase de la competició europea

ERA PACK 0 BARÇA 2

FK ERA PACK CHRUDIM:Lytvynenko, Koudelka, Pavel Drozd, David Drozd i Slovacek –cinc inicial– Hruby, Roman Mares, Michal Mares, Max, Dosa, Sorokin, Resetar i Felipe.FC BARCELONA LASSA:Paco Sedano, Aicardo, Leo Santana, Dyego i Ferrão –cinc inicial– Marc Tolrà, Rivillos, Esquerdinha, Adolfo, Roger, Joselito i Rafa López.GOLS:0-1 (31’) Ferrão. 0-2 (32’) Joselito.ÀRBITRE:Fatkulins i Zahovic.

La pissarra va segellar el bitllet del Barça Lassa per a la propera fase de la UEFA Futsal Cup. Una assistència des del córner de Joselito i la posterior rematada a gol de Ferrão va permetre al conjunt blaugrana obrir la llauna i superar l’entremat defensiu de l’Era Pack Chrudim, que va mostrar-se molt ferm durant els quaranta minuts del partit. Ja feia que durava 31 minuts el setge del Barça a la porteria de Lytvynenko quan va arribar el gol català que, juntament amb el 0-2 de Joselito, classificava de manera matemàtica els homes d’Andreu Plaza per a l’Elit Round, la propera fase de la UEFA Futsal Cup. Que els blaugrana hi accedeixin com a primers dependrà del partit que disputaran demà contra el Luparense italià. Amb només un empat contra els amfitrions, que ahir van superar el Györ hongarès, el Barça ja en tindria prou.

Va costar Déu i ajuda superar l’entremat defensiu dels txecs. El Barça va intentar-ho de totes les maneres i des de totes les posicions. Xuts des de la distància o pilotes interiors per a Ferrão, que va estavellar una pilota al travesser en el primer avís blaugrana.

L’Era Pack no inquietava excessivament, tot i alguna ocasió en un parell de situacions aïllades. En un contraatac txec, però, el Barça es va quedar amb una home menys perquè els àrbitres van expulsar Roger per una entrada. Una decisió molt agosarada tenint en compte la poca contundència en la falta del català. Els blaugrana, que en tot moment van demostrar una solidesa defensiva encomiable, van evitar que l’Era Pack marqués en els dos minuts de superioritat i van seguir manant el partit. Tot i dominar la possessió, però, el porter Lytvynenko va mostrar-se intractable i va oferir un repertori estratosfèric a les acaballes del primer temps que va fer desesperar els catalans.

L’estratègia, clau

L’Era Pack va estirar-se en el segon temps, fruit de la confiança defensiva. S’ho van creure els txecs que veien com se li acabaven les idees a un Barça un pèl precipitat. El rellotge corria, però, insistent, el conjunt blaugrana va trobar el camí del gol. Joselito va enganyar tothom en un servei de córner i Ferrão, entrant al segon pal, només va haver d’empènyer la pilota per fer el 0-1. L’obrellaunes va ser de pissarra.

Pocs segons després, l’assistent Joselito va passar a ser el golejador Joselito. Va robar una pilota en la zona de creació txeca i va definir amb delicadesa fent el definitiu 0-2. Va demostrar maduresa el conjunt d’Andreu Plaza, que va mostrar-se serè i pacient davant un plantejament defensiu txec molt intel·ligent i gairebé d’èxit. Amb dos triomfs, el Barça ja és a l’Elit Round i buscarà demà el primer lloc per ser cap de sèrie en el proper sorteig.

LES FRASES

Sabíem que seria dur però hem tingut la calma necessària quan no entrava la pilota
Ferrão
Jugador del barça lassa
L’equip demostra que té maduresa en aquests partits que s’han de guanyar amb ofici
Paco Sedano
capità del barça lassa

Handbol. Lliga de Campions Grup A

Pos. Equip PTS PJ G E P GF GC
1 Vardar 4 2 2 0 0 53 45
2 Rhein-Neckar 3 2 1 1 0 62 58
3 Barça Lassa 3 2 1 1 0 62 60
4 Pick Szeged 2 2 1 0 1 54 53
5 Nantes 2 2 1 0 1 53 53
6 Kristianstad 1 2 0 1 1 57 59
7 Zagreb 1 2 0 1 1 51 56
8 Wisla Plock 0 2 0 0 2 49 57
Darrera actualització: 23-09-2017 22:00:03
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)