Hoquei sobre herba

Divisió d'Honor

L’Egara i l’Atlètic firmen taules

Hoquei sobre herba. Els primers equips de les dues entitats firmen taules en el doble derbi de la jornada

Repartiment de punts en el doble derbi terrassenc d’aquest cap de setmana. En la divisió d’honor masculina, un irregular Atlètic Terrassa rebia l’Egara, que havia encadenat una bona ratxa de resultats. Els ratllats es van avançar amb una diana del jove Marc Racasens, que s’està fent un lloc en els esquemes egarencs. La rèplica dels locals va arribar entre el tercer i el quart quart; Pol Parrilla i Jan Malgosa li van capgirar el resultat en un minut. Recasens va tornar a empatar des del penal i Dani Malgosa va tornar a fer avançar els grocs. Pau Quemada, va acabar fent el 3-3 en l’últim sospir.

De la seva banda, el Junior va caure golejat al camp del Club de Campo, el Polo va superar el Tenis a domicili, i el Terrassa i el Barça van empatar a tres en el duel de mitja taula.

En el derbi femení, un combatiu Atlètic va poder igualar (2-2) un 2-0 en contra a l’Egara quan tot semblava dat i beneït. L’empat no serveix a cap dels dos equips, perquè l’Atlètic no es desenganxa dels llocs de descens i l’Egara perd de vista la part alta. El Polo, que va caure a mans del Club de Campo amb qui compartia el lideratge, perd pistonada i el Junior, amb dos gols d’Anna Gil, va endur-se el duel català contra el CD Terrassa.