Tennis

Blanca Puig i Pérez Rojas avancen a Agadir

Tennis. Les tennistes del Girona Tennis Pro jugaran avui la segona eliminatòria del torneig ITF marroquí, de 15.000 dòlars

Les jugadores del Girona Tennis Pro Blanc Puig i Gudalupe Pérez Rojas van guanyar ahir els seus respectius partits de la primera eliminatòria del quadre final de l’ITF d’Agadir (Marroc), de 15.000 dòlars en premis. Puig va batre Zainab Bendahhou per 4-6, 6-4 i 6-3 en un partit que va durar dures hores i 44 minuts. Les dues tennistes havien jugat plegades en el quadre de dobles la jornada anterior.

Pérez Rojas també ho va tenir fàcil contra l’eslovena Pia Cuk i la va acabar derrotant per 6-4, 6-7 i 6-4. La jugadora argentina se les haurà en la segona eliminatòria contra la cap de sèrie número 6, la també argentina Guillermina Nava, i Puig, que ve de la fase prèvia, jugarà contra la suïssa Julia Crivelletto.

El Girona Tennis Pro és un centre d’alt rendiment promogut pel CT Girona que té per objectiu oferir a jugadors i jugadores professionals i a tennistes de les categories de promoció un entorn favorable i tots els serveis disponibles perquè puguin dedicar-se a temps complet a preparar la temporada. Puig i Pérez Rojas són les primers “alumnes” del centre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)