Tennis taula

Manel Redondo, segon en el torneig estatal sub-23

Tennis de taula. El jugador del CTT Vilablareix es va classificar, juntament amb Andrea Ferrer (CTT Cassà), per al torneig estatal

El jugador del CTT Vilablareix Manel Redondo va acabar en la segona posició de la categoria sub-23 masculina del torneig nacional que es va disputar aquest cap de setmana a Guadalajara. Manel Redondo va perdre la final del torneig contra Antonio Villaescusa (CDTM Cartagena) per 3-0. Aquesta segona posició el va classificar per al torneig estatal. També va aconseguir la classificació la jugadora del CTT Cassà Andrea Ferrer, que va ser quarta en la categoria infantil femenina. Andrea Ferrer va perdre en la semifinal contra l’asturiana Itziar Dopico (Luarca) per 3-1 i en la lluita per la tercera plaça del podi va ser superada per Amanda Chenoll (Linares) pel mateix resultat. Com que va aconseguir una de les deu primeres posicions es va assegurar jugar el torneig estatal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)