Hoquei sobre herba

Hoquei sobre herba

El combinat europeu supera el Polo (3-4) i s’emporta el títol

Hoquei sobre herba. El Torneig de Reis acaba avui amb el títol femení i els juvenils

El combinat de jugadors europeus va guanyar el títol masculí absolut de la 70a edició del Torneig de Reis en derrotar per un ajustat 3-4 el RC Polo, l’organitzador. Va ser un partit molt anivellat entre un combinat farcit d’estrelles internacionals, tant en actiu com ja retirades, i el conjunt barceloní, que és un aspirant a ser campió d’Europa aquesta temporada.

Davant d’una graderia plena a vessar, els dos equips van anar a l’atac i a donar espectacle. Els gols es van anar succeint en un partit marcat per la verticalitat, els contraatacs i un alt nivell tècnic dels homes que van estar a sobre el camp.

Al final el combinat europeu va aconseguir una mínima i ajustada victòria per 3-4 i es va emportar el trofeu. Pel conjunt barceloní van marcar els gols Manu Bordas, Pablo Abadal i David Alegre, mentre que per part del combinat d’estrelles europees l’expolista Xavi Lleonart va anotar dos gols.

En el 52è Torneig de Reis femení el Surbiton anglès va aconseguir dues victòries en la jornada d’ahir. Primer va derrotar per 3-1 al Leicester, també anglès, i després va vèncer per un ajustat 3-2 el RC Polo. Aquest torneig femení finalitzarà avui amb el partit entre el Leicester i la selecció catalana. En el 54è trofeu juvenil masculí el Polo i el Repton anglès jugaran avui la final, mentre que en el 38è trofeu juvenil femení, el Polo disputarà l’últim partit del grup contra el Repton per decidir el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)