Rugbi

ESPORTS

El Barça perd al camp de La Vila

Rugbi. Els blaugrana van fregar la remuntada i van sumar un punt de bonificació

LA VILA 22 BARÇA 21

LA VILA:Errecaborde, Orduña, J.I. Pérez, Chipendu, Pacheco, Villalba, Pajaujis, P. Martínez, Salice, J.M. Carrión, Jara, G. Pérez, Jurado, G. Carrión i Rivero. També van jugar: Ponce, Lacosta, Suárez, Vinaches, Lamboglia i L. Martínez.FC BARCELONA:Miniño, M.I. Garcia, Sanz, Auwerda, Belgrano, Asensi, Hogg, Mikrabet, Castiglioni, Guemes, Borel, Barbarit, Losada, Granell i Kovalenko. També van jugar: Muñiz, Molinari, Cruz, Moreno, Farge i Velarde.MARCADOR:5-0 (13’), 7-0 (13), 12-0 (25’). 14-0 (25’). 19-0 (48’). 19-5 (55’). 19-7 (55’). 22-7 (62’). 22-12 (72’). 22-14 (72’). 22-19 (80’). 22-21 (80’).ÀRBITRE:A. Mirat.

El FC Barcelona va ensopegar al camp de La Vila i va perdre per un mínim 22-21 contra un equip de la zona de descens. Els blaugrana van poder sumar un punt de bonificació defensiva gràcies a un assaig en l’últim minut del partit. Els homes de Tomy Garcia van fregar la remuntada, ja que van arribar a tenir un resultat desfavorable de 19-0 en l’inici de la segona meitat.

Després d’una gran primera volta, els blaugrana van iniciar la segona després de les festes de Nadal amb una derrota. En la primera meitat no van poder aprofitar cap de les clares accions d’atac de què van disposar, mentre que el conjunt alacantí sí que ho va fer i va arribar al descans amb un 14-0. En el segon temps els locals van incrementar la diferència fins que Juan Cruz va anotar el primer assaig pels blaugrana en el minut 55. Martín Garcia i Bruno Granell van anotar els altres dos assajos, mentre que Bautista Guemes els va transformar tots tres, i es va arribar al 22-21 final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)