Tennis

Tennis

Obert d'Austràlia

A Zverev li toca la grossa

Tennis. L’alemany jugaria els vuitens de l’obert d’Austràlia contra Djokovic i Federer els esperaria a semifinals. Nadal i Dimitrov són els caps de cartell per la part de dalt del quadre

El suís Roger Federer (1), el vigent campió, compartirà la part de baix del quadre de l’obert d’Austràlia, que arrenca dilluns amb l’alemany Alexander Zverev (4), amb el qual s’enfrontaria en unes hipotètiques semifinals. El teutó, però, hauria hagut de jugar abans amb el serbi Novak Djokovic (14) en els vuitens si les previsions es compleixen. El sis cops campió a Melbourne era ahir una bala perduda en el sorteig i tant Rafa Nadal (1) com el búlgar Grigor Dimitrov (3), que van per la part de dalt, el van evitar. El suís Stan Wawrinka, per la seva banda, es trobaria a vuitens amb l’austríac Dominic Thiem (5), tot i que el seu estat físic és una incògnita. Sigui com vulgui, Nadal debutarà amb el dominicà Víctor Estrella i Federer ho farà contra l’eslovè Aljaz Bedene. El primer escull de Dimitrov serà un jugador procedent de la prèvia i Zverev debutarà contra el desconegut italià Thomas Fabbiano. L’únic català és Albert Ramos (21). Se les haurà amb el prometedor nord-americà Jared Donalson (55è). El xabià David Ferrer jugarà contra el perillós rus Andrei Rublev i el castellonenc Roberto Bautista (20) s’enfrontarà amb Fernando Verdasco. En noies, Garbiñe Muguruza (3) tindrà un debut assequible contra la francesa Jessica Ponchet (270a) i jugaria les hipotètiques semifinals amb la romanesa Simona Halep (1). A quarts, la seva rival seria la francesa Caroline Garcia (8). Per baix hi ha Caroline Wozniacki (2) i la ucraïnesa Elina Svitolina (2), que se les hauria a quarts amb Venus Williams (5), vigent subcampiona.

NOMÉS UN CATALÀ

Albert Ramos (21) se les haurà amb el jove tennista nord-americà Jared Donaldson

LES NOIES

Muguruza (3) tindrà un debut assequible i va per dalt amb Halep (1)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)