Hoquei sobre herba

Barça i Junior, campions

Hoquei sala. Els barcelonins i les santcugatenques van segellar ahir el títol català disputat durant un intens cap de setmana

El Barça i el Junior van guanyar ahir el campionat de Catalunya. Els barcelonins, que feia molt de temps que no entraven en les travesses de campió, van superar el Terrassa per un ajustat 1-0. Un gol de penal del jove de 15 anys Andreas Rafi va ser suficient perquè el Barça, que feia una dècada que no jugava una final, guanyés la final. “És un premi per a un dels pocs equips que entrenem l’hoquei sala. És una pena perquè cada vegada es deixa més de banda aquesta disciplina”, va ressaltar Cristian Peñalba, porter del Barça i l’encarregat d’aixecar el títol ahir.

Per la seva banda, el Junior va revalidar el títol femení. Les santcugatenques han tancat el torneig imbatudes i amb un balanç de cinc victòries i un empat (4-4), ahir contra l’Egara, l’únic equip que els va discutir el títol fins a la darrera jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)