Natació

Belmonte no ve de passeig

Natació. La badalonina es penja dos ors més en l’Open Catalunya, Jessica Vall no dona opció en la braça i el CN Sant Andreu s’imposa en els relleus de 4x200 estils masculins i femenins

La badalonina Mireia Belmonte es va tornar a penjar dos ors en la jornada d’ahir de l’Open Catalunya que s’està disputant aquest cap de setmana a les instal·lacions del CN Terrassa. Belmonte, que divendres es va proclamar campiona en els 400 lliure i els 200 estils, va tornar a a ser protagonista imposant-se en les finals del 800 lliure, la primera prova de la tarda d’ahir, i dels 400 estils. En la primera prova va superar de gairebé quatre segons (8:39.52) la local Melani Costa, que es va conformar amb la plata (8:43.47). Més tard, a última hora de la tarda, la badalonina va tenir l’oposició de la mallorquina Cata Corró (4:43.11), però també es va acabar penjant l’or, el quart dels campionats i el segon de la tarda d’ahir.

La piscina també va vibrar amb la flamant medallista europea en piscina curta, Jessica Vall. La bracista del CN Sant Andreu, que ja es va imposar en els 50 metres amb autoritat en un duel amb Marina Garcia, va repetir. En el segon lloc del podi també hi va ser la nedadora del CN Sabadell. Precisament, el CN Sant Andreu es va imposar en el 4x200 estils, tant en categoria femenina com en masculina. África Zamorano, Mariló Martí, Judith Navarro i Lidon Muñoz –també es va penjar l’or en els 100 lliure– no van donar treva a les seves rivals. Tampoc ho van fer Àlex Ramos, Marc Calzada, Arnau Rovira i Marc Ponce en la seva cursa.

En categoria masculina, Mario Navea, també del CN Sant Andreu, es va imposar en la final dels 50 metres braça, en què Albert Puig (CN Terrassa) va ser segon.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)