Waterpolo

Waterpolo

lliga de campions

Els mariners, contra un equip que vol venjança

Waterpolo. L’Atlètic Barceloneta, recent campió de copa, visita el complicat Hannover en la fase de grups de la lliga de campions

Una victòria en el primer partit de la segona volta situaria l’Atlètic Barceloneta, flamant campió de copa per sisena vegada consecutiva, en una posició òptima per assegurar-se la presència a la fase final de la lliga de campions i, de retruc, descartaria gairebé de manera definitiva un rival directe, el Hannover (18.30 h). Els dos equips es van veure les cares la darrera jornada en un partit igualat i resolt en els darrers segons amb un gol de Josip Vrlic (13-12). Els alemanys, doncs, esperen els catalans amb ganes i disposats a no perdre el darrer tren que els porta a la final a vuit. El darrer precedent, el curs passat, va acabar en empat a nou gràcies a un gol in extremis del català del Hannover, Pere Estrany, que avui també intentarà fer la guitza als barcelonins.

Neutralitzar el montenegrí Darko Brguljan, autor de sis gols a la piscina de Sant Sebastià fa quinze dies, ha de ser una de les prioritats dels catalans.

Recuperar-se del cop

En el grup B, l’Astralpool Sabadell visita la piscina del Jadran montenegrí (17.30 h) amb l’objectiu de rescabalar-se de la desfeta als quarts de final de la copa i complicar la vida a un bloc jove que aspira a acabar entre els quatre primers. El Jadran ja va vèncer al Vallès.

ELS PROTAGONISTES

El partit marcarà la segona part de la fase de grups i ens enfrontem a un rival molt complicat
Chus Martin
entrenador atlètic barceloneta
Hem d’intentar recuperar jugadors, però ens enfrontem a un equip que ja ens va guanyar a casa
Chava Gómez
entrenador cn sabadell
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)