Waterpolo

Prestigiosa victòria d’un CN Sabadell en quadre

Lliga campions. Els vallesans, amb baixes de pes, van obtenir el primer triomf a domicili a Europa després de vèncer el Jadran montenegrí

jadran 7 sabadell 8

JADRAN:Kandic, Ukropina (2), Popadic, Krijestorac (1), D. Banicevic, Merkulov (2), B. Banicevic, Gardasevic (1), Radovic, Spaic, Draskovic i Petkovic (1).ASTRALPOOL SABADELL:Madrones, S. Cabanas (3), Carrillo (1), Matoso (1), Bustos (1), López-Escribano (1), Muller, Fenoy, Carrasco (1) i V. Cabanas.PARCIALS:3-1, 0-3, 3-1 i 1-3.ÀRBITRES:Molnar i Van der Loo.

Sense res a perdre i amb una plantilla desdibuixada per les baixes, l’Astralpool Sabadell va superar el Jadran montenegrí a domicili i va tornar d’un desplaçament per primera vegada aquesta temporada amb els tres punts a l’equipatge. Amb tan sols deu jugadors inscrits i sense el porter habitual, José Motos, víctima de la grip, absència que s’unia a les de Gorria i Gallego, els vallesans van sorprendre un equip que els havia guanyat a Sabadell en la primera volta. Els montenegrins van sortir amb empenta (3-1) i tot feia pensar que els de Gómez ho tindrien complicat per evitar una nova desfeta, però amb un efectiu Sergi Cabanas van capgirar el resultat i van saber patir fins a la fi per obtenir el segon triomf a la lliga de campions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)