Futbol sala

futbol sala

barça

Andreu Plaza renova fins al 2020

Futbol sala. El tècnic gironí allarga la seva vinculació al FC Barcelona Lassa després de la classificació del seu equip per a la final de la copa del Rei i just abans de la copa d’Espanya 2018

El Barça va fer oficial ahir la renovació fins a l’estiu del 2020 del tècnic del primer equip, Andreu Plaza. D’aquesta manera, la secció blaugrana referma la confiança en l’entrenador gironí, que va agafar les regnes de la primera plantilla fa un any i mig. “Estic molt agraït al club i, sobretot, al Txus Lahoz, el mànager de la secció, que és qui més s’ha jugat el coll per mi”, va dir Plaza ahir en una entrevista a Barça TV. “Estem en el bon camí amb el projecte i tinc il·lusió i ganes per continuar fent feina”, hi va afegir el tècnic, que també va voler reiterar que no tenia la renovació al cap, sinó que se centrava a fer la feina ben feta. “La necessitat imperiosa de guanyar títols fa que les coses, en un moment donat, es puguin precipitar”, va explicar.

La renovació d’Andreu Plaza, que inclou tot el seu cos tècnic, arriba després de segellar el bitllet per a la final de la copa del Rei en eliminar, fa un parell de setmanes, el Movistar Inter al Palau.

A mes, l’anunci de la renovació de Plaza es fa just abans d’una de les grans cites de la temporada; la copa d’Espanya, que es disputarà des de dijous i fins diumenge al Wizink Center de Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)