Voleibol

El CVB-Barça, a Bèrgam

Voleibol. El conjunt s'enfronta amb un dels equips forts d'Itàlia seguint el pla de preparació abans del retorn a la superlliga femenina

El CV Barcelona-Barça jugarà demà un amistós a la pista del Bèrgam en el marc d'un torneig anomenat Passione Volley i que va ser presentat a la seu del comitè olímpic italià. El Bèrgam és un dels blocs forts de la lliga italiana, la millor competició femenina de clubs del món. Al marge del partit, l'equip participarà en activitats organitzades per la Penya Lombarda FC Barcelona.

El conjunt que prepara Marta Gens manté una bona part del bloc de jugadores que li van atorgar l'ascens a la màxima categoria en el darrer exercici, amb la receptora Maria Segura –MVP de la categoria– al capdavant. L'equip, però, conscient del grau de dificultat que suposa el salt, s'ha reforçat per afrontar aquest repte amb més garanties. Els fitxatges han estat Irene Cabrera (CV Vall d'Hebron), Sofia Muller (CV Vall d'Hebron), Sandra Walsh (CVB-Barça B), Camila Maldonado (ARC Voleibol-FCVB) i Nerea Sánchez (CV Sant Cugat). L'equip blaugrana debutarà el 3 de novembre a casa contra l'UCAM Múrcia en el duel que suposarà el retorn d'un equip català a la màxima categoria des que el Sant Cugat hi va jugar la temporada 2004/05, una dada que constata la precarietat de l'esport femení català d'equips. El gran objectiu del CV Barcelona-Barça en clau de futur és fer un equip capdavanter en un termini de sis anys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)