Més esport

La primera per als Aligots

Curses d'orientació. El club gironí tanca la seva temporada més triomfal com el millor de Catalunya per equips i amb set títols individuals

El Club Aligots de Girona va guanyar la Copa Catalana de Curses d'Orientació, el seu primer títol per equips en una competició que, en onze edicions, havia estat per al COC osonenc vuit vegades.

Cantonigròs va ser el marc de la darrera i decisiva cita del calendari i, gràcies als resultats de les corredores de les categories elit, H35 i 21A del conjunt gironí, el títol per equips va ser per als Aligots.

Laura Baus (D21A), Paula Padilla (D16) i Mònica Samaranch (D40) van ser proclamades també campiones de Catalunya individuals en categoria femenina, i Sergi Oliveres (H18), Carles Surrell (H21B), Jan Amat (H12) i Joan Sanchez (H50), en la masculina.