Handbol

Contra set és més difícil

Handbol. L'equip espanyol posarà a prova la seva millor defensa per accedir a les semifinals del mundial a costa de Croàcia, que acostuma atacar amb set jugadors

L'equip espanyol intentarà accedir a les semifinals del mundial per quarta vegada consecutiva a costa de Croàcia, un dels rivals habituals en les últimes eliminatòries d'un gran campionat. Els precedents, tant en les semifinals de l'europeu de Polònia 2016 (33-29) com en la pugna pel tercer lloc a Dinamarca 2014 (28-29), han afavorit el conjunt que ara dirigeix el tècnic català Jordi Ribera.

L'entrenador sarrianenc considera clau que el seu equip recuperi les millors “sensacions defensives del dia d'Eslovènia” i aprengui de l'experiència del partit contra el Brasil, en què es van quedar al llindar de l'eliminació (27-28). De totes maneres, un dels partits de referència ha de ser el que van jugar contra Macedònia (25-29), ja que Croàcia, com l'equip de Kiril Lazarov, acostuma a posar en pràctica els atacs amb set jugadors. “És una arma que ja van estar treballant molt abans dels Jocs i que utilitzen habitualment. S'haurà d'anar amb molt de compte, perquè Duvnjak es troba molt còmode assistint el pivot”, adverteix el tècnic català. Un dels aspectes que pot afavorir el conjunt espanyol és la política de rotacions de Ribera, que ha repartit molt els minuts de joc, a diferència de Zeljko Babic. “Estic més descansat que altres anys, i això no ho poden dir totes les seleccions”, va destacar el vallesà Joan Cañellas.

El vencedor d'aquest partit s'enfrontarà amb el guanyador del duel entre Noruega i l'Hongria de Xavi Sabaté. A l'altra part del quadre, França, la gran favorita, se la juga contra Suècia. Eslovènia i Qatar, dirigida per Valero Rivera completen els enfrontaments de quarts de final.

Quarts de final (avui)
QF1. Noruega - Hongria
17 h
(Albertville)
QF3. França - Suècia
19 h
(Lilla)
QF4. Eslovènia - Qatar
20.45 h
(París)
QF2. Espanya - Croàcia
20.45 h
(Montpeller)
Semifinals (París)
Guanyador QF3 - QF4
20.45 h (dijous)
Guanyador QF1 - QF2
20.45 h (divendres)
Final (París)
Guanyador SF1 - SF2
17.30 h (diumenge)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)