Futbol sala

Els actors d'un partit històric

Futbol sala. El seleccionador català Egea va fer oficial quins seran els 14 protagonistes del doble duel contra el Brasil, majoritàriament de primera

El seleccionador català Santi Gea va comunicar la llista dels catorze jugadors que disputaran el doble enfrontament contra el Brasil (29 i 31 de gener). Les múltiples baixes per diversos motius han condicionat l'elecció del tècnic, que de tota manera ha pogut conformar un bloc majoritàriament amb efectius de primera divisió, que es completa amb dos jugadors de la segona divisió italiana (Hèctor i Albert Segura) i un de la 2aB estatal (Juan Carlos López). “Comptem amb molts jugadors catalans que es troben a un gran nivell, tenim moltes baixes, però les hem cobert molt bé i estic convençut que els convocats estaran a l'altura”, va afirmar el tècnic durant la presentació d'ahir. I va afegir que està “content de la trajectòria de Catalunya, que actualment té nivell per estar entre les millors seleccions”.

El Brasil a can Barça

D'altra banda, la canarinha, el rival català, s'entrena des d'ahir a la ciutat esportiva del FC Barcelona i té previst fer dobles sessions. Aquesta és la primera convocatòria amb els brasilers que juguen en clubs europeus del nou seleccionador del Brasil, Paulo César de Oliveira, PC, que comença a preparar la copa Amèrica del proper més d'abril. Entre els citats de la selecció sud-americana hi destaquen els blaugrana Dyego i Ferrão.

Porters
Dídac Plana
Jaén Paraíso Interior
Joan Miñano Jiménez
CD Burela
Tanques
Oriol Miquel
Barça Lassa B
Juan Carlos López
Club Esportiu CCR
Ales
Sergio Sierra, ‘Sepe'
Catgas Energia
Carlos Corvo
Catgas Energia
Roger Serrano
Barça Lassa
Javier Rangel
Catgas Energia
Jordi Campoy
Jaén Paraíso Interior
Albert Segura
Cagliari Futsal
Pivots
Dani Salgado
Catgas Energia
Esteban Cejudo
Peníscola
Oussama Chefraou
Ribera Navarra
Hector Albadalejo
Pesaro
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)