Hoquei sobre herba

Definits els camins cap a les copes de Sant Cugat

Hoquei sobre herba. Ahir es van fer els sortejos dels quadres de la copa del Rei i de la Reina que es jugaran al Junior del 17 al 19 de març

El compte enrere cap a la copa del Rei i de la Reina ja està en marxa. Ahir, davant les màximes autoritats de l'hoquei català i espanyol, quatre mans innocents van definir els quadres de la competició que es disputarà a les instal·lacions del Junior de Sant Cugat del 17 al 19 de març. El primer equip masculí de l'entitat amfitriona es veurà les cares amb la Complutense en els quarts de final. A la mateixa banda del quadre, l'atzar va definir un derbi barceloní entre el Barça i el Polo. El plat més fort de la primera fase serà el Club de Campo-Egara, duel entre dos dels principals candidats. D'aquesta manera, es podria veure un derbi terrassenc en les semifinals, perquè l'Atlètic començarà el camí cap al títol amb un duel assequible contra el Tenis.

En el quadre femení, el Club de Campo, actual campió i líder de la lliga, es veurà les cares amb el Valdeluz, un dels rivals més forts de la competició. Qui guanyi jugarà contra el vencedor del CD Terrassa-Real Sociedad. A l'altra banda del quadre, el Junior i l'Egara protagonitzaran l'únic duel català i el Polo jugarà contra el Jolaseta basc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)