Esport i política

judici al 9-n

esports

L'esport també surt avui al carrer

Política esportiva. La Plataforma Pro Seleccions se suma a la mobilització en suport d'Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega, que avui seran jutjats per haver convocat la consulta del 9-N

La Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes s'ha sumat a la mobilització d'avui a les 8.15 del matí davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) a Barcelona en suport d'Artur Mas, Irene Rigau i Joana Ortega, que seran jutjats per haver convocat la consulta del 9-N. La convocatòria, feta per les entitats sobiranistes ANC, Òmnium, AMI i ACM, es fa sota l'eslògan “El 6-F ens jutgen a tots” perquè 2,4 milions de catalans vam votar aquell dia.

La plataforma ha fet una crida a la participació del món de l'esport. “Hem de ser-hi presents per rebutjar de manera contundent la judicialització de la política i la persecució del govern espanyol als nostres càrrecs electes i les nostres institucions. Com a ciutadans, hem de donar suport a Mas, Rigau i Ortega perquè el xoc de trens amb l'Estat espanyol també s'ha de portar al carrer. A més, la mobilització del 6-F és una fita molt important en previsió de mobilitzacions futures”, diu l'entitat en un comunicat. Les entitats sobiranistes preveuen una participació massiva i històrica. Ahir hi havia més de 40.000 inscrits i 120 autocars noliejats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)