Esquí

Gut-Vonn, el gran duel

Esquí alpí. La suïssa i l'americana seran les grans protagonistes del mundial, que avui comença amb el supergegant femení

El mundial d'esquí alpí s'inaugura avui a Saint-Moritz amb el supergegant femení (12 h). L'esquiadora local Lara Gut, actual campiona de la copa del món, acapararà bona part de l'atenció, però se l'haurà de repartir amb la nord-americana Lindsey Vonn, que recentment ha tornat a la competició després de recuperar-se d'una llarga lesió. El duel entre totes dues, sobretot en les proves de velocitat, està predestinat a aixecar passions. En les curses tècniques, serà la també nord-americana Mikaela Shiffrin la gran favorita. En homes, el principal candidat de les proves tècniques serà Marcel Hirscher, mentre que en les de velocitat caldrà tenir en compte els noms de Hannes Reichelt, Dominik Paris i Kjetil Jansrud. Joaquim Salarich, que només disputarà l'eslàlom, serà l'únic representant català en el mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)