Futbol sala

Roger fa un pas endavant

Futbol sala. Va tenir poca participació en la primera part de la temporada, però ha sabut guanyar-se les mirades del cos tècnic del Barça amb sis gols en les darreres cinc jornades

Roger Serrano no es va treure el somriure de la cara en tot l'estiu. Després de signar el seu retorn a can Barça, el jugador barceloní era l'home més feliç del món. Un dels seus principals valedors, Andreu Plaza, el flamant tècnic blaugrana, el tornaria a dirigir en una nova etapa al primer equip de la institució que l'havia vist créixer abans de cedir-lo a l'Aspil Vidal Ribera Navarra. Juntament amb Joselito, el jugador barceloní tornava a casa amb la categoria de jugador consagrat i amb la voluntat de triomfar en el renovat projecte blaugrana. “S'ho han guanyat”, admetia el tècnic en la seva arribada a la banqueta del primer equip.

La realitat, però, va ser diferent en l'inici de temporada. Roger entrava en la tercera rotació i tenia pocs minuts. Se'l veia cohibit, semblava que li pesava haver de fer-ho bé en les poques estones que li donava el cos tècnic. La titularitat en la tercera jornada de lliga va ser un petit miratge. “Està treballant molt bé i entenc que no estigui content perquè té pocs minuts, però no li puc demanar res més que no sigui que segueixi treballant”, admetia el tècnic blaugrana, Andreu Plaza, després del partit del Barça contra el Jaén en què Roger va obrir la llauna amb un gol després d'una jugada individual magnífica.

D'ençà d'aquell gol, la realitat ha canviat i Roger ha marcat sis gols en les cinc darreres jornades. Fins i tot, l'ala barceloní ha encadenat dos doblets en els dos últims partits contra el Jumilla i el Gran Canària i ja figura entre els primers de la taula de golejadors, amb deu dianes. En un moment complicat per a l'equip, que ha afegit dos homes importants a la infermeria, Rómulo i Aicardo, la qualitat del menut jugador del Barça ha sortit a relluir quan més se'l necessitava. “Està jugant més minuts per les circumstàncies i els està aprofitant marcant. Els dos gols de l'altre dia són molt complicats”, diu Plaza.

Avui, al Palau Blaugrana (20 h, Esport3), Roger Serrano torna a tenir una oportunitat per seguir demostrant que pot ser un dels homes de referència al Barça d'Andreu Plaza. Contra el Burela, l'ala barceloní buscarà ampliar la seva bona ratxa i tornar a fer un pas endavant que serveixi per recuperar el camí del triomf del Barça. Des del vestidor culer s'assegura que s'ha après dels errors comesos en l'empat de dissabte passat al camp del Gran Canària.

OPORTUNITATS

Està jugant més minuts per les circumstàncies i els està aprofitant marcant
Andreu Plaza
Entrenador fc barcelona lassa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)