Més esport

Morales, primer líder

Vela. El regatista de l'Arrecife va ser el millor en la jornada inaugural del Palamós Optimist Trophy-12 Nations Cup que es disputa fins demà

Alberto Morales (RCN Arrecife) va tancar la primera de les tres jornades del Palamós Optimist Trophy-12 Nations Cup en el primer lloc, un cop disputades les regates dels cinc grups de 110 embarcacions –tres en cadascun–. La mallorquina Maria Perelló (CN S'Arenal) va ser segona i l'austríac Paul Clodi, tercer. Morales va fer tres segons llocs i Perelló 3, 1 i 4, mentre que Clodi va acabar amb els mateixos que el suís Maxime Thommen, però va acreditar millors parcials. David Santacreu (RCN Tenerife) va començar amb un primer i un segon i després de ser vuitè en la tercera mànega va cedir el lideratge provisional i va caure al cinquè lloc, a dos punts del podi. Marçal Costa (CN Costa Brava-Vela Palamós) va ser el millor dels deu participants locals i també el català més destacat, amb dos vuitens i un primer –va acabar quinzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)