Handbol

Handbol

Copa EHF

El perill de la primera línia

Handbol. El tècnic del Fraikin Granollers, Carlos Viver, adverteix que serà clau aturar els llançadors del Midtjylland per sumar els primers punts en la fase de grups de la copa EHF

Després de l'ajustada derrota a Göppingen (29-28), el Fraikin BM Granollers mirarà de sumar els primers punts en la fase de grups de la copa EHF en la visita del Midtjylland danès (19 h, Esport3), que va accedir al lideratge després del triomf contra el Porto (29-26). El tècnic granollerí, Carlos Viver, adverteix que hauran de contenir les canonades dels jugadors de primera línia: “Haurem de mesurar bé les distàncies per intentar reduir la seva efectivitat en el llançament. És una constant en el seu joc, el llançament exterior.” En aquest sentit, destaquen els laterals noruecs Eivind Tangen i Espen Lie Hansen, i els danesos Rasmus Porup i Kasper Gudnitz, a més dels centrals Rasmus Carlsen i Morten Slundt. Més enllà de qüestions tècniques, l'entrenador local fa una crida a l'afició: “Independentment de si ve més o menys públic, necessitem que el que vingui es fiqui en el partit des del minut u.” Viver convocarà els mateixos setze jugadors que en els dos últims partits contra el Göppingen i el Benidorm.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)