Natació

Santiago signa el rècord estatal de 5.000 m a Mataró

Natació. El canari va cobrir la distància en 52:50.96 per conquerir el títol de llarga distància al davant d'Antonio Arroyo i Guillem Pujol

El canari Raúl Santiago Betancor (Metropole) va arrodonir el seu primer títol absolut de llarga distància a la piscina del CN Mataró amb una nova plusmarca estatal de 5.000 m, amb un registre de 52:50.96. El barceloní Antonio Arroyo (Mediterrani) va liderar la prova en els primers 4.300 m, però a partir d'aquí va prendre el comandament el jove nedador canari, que el curs passat s'havia imposat entre els júniors. El blanenc Guillem Pujol (CN Mataró) va completar el podi.

En la competició femenina, la cantàbrica Jimena Pérez (Gredos) va dominar la prova de principi a fi i va obtenir el títol amb 55:56.82. Van completar les places d'honor, Judith Navarro (Sant Andreu) i Erika Villaécija (CN Sabadell). El conjunt sabadellenc es va imposar en la classificació femenina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)