Més esport

El Salt comença la temporada

Gimnàstica artística. Es va estrenar el cap de setmana passat en una competició internacional que va tenir lloc a Mallorca

El Salt Gimnàstic Club va començar la temporada de competicions el cap de setmana passat. Una representació del seu equip femení va participar en la Mallorca Gym Cup, una competició internacional en què també van participar equips dels Estats Units, l'Argentina, Alemanya, Dinamarca, França i la Gran Bretanya. L'equip de nivell 4, amb Sara Coll, Marina González i Aida València, va ser quart; el de nivell 3, amb Cristina Vives, Gina Bou, Jana Guardiola, Laia Q. Nogué i Laura Mora, va ser segon, i el de nivell 1, amb Júlia Ventura, Berta Álvarez i Nicole de Miguel, va ser primer. En la general, Sara Coll (nivell 4.3) i Júlia Ventura (nivell 1.2) van ser primeres; Aida València (nivell 4.4) i Berta Álvarez (nivell 1.3), segones, i Nicole de Miguel (nivell 1.3), tercera.

Més de 300 gimnastes

El Salt Gimnàstic Club és el club més important de les comarques gironines en la seva especialitat. Disposa de més de 300 gimnastes entre totes les categories, alguns dels quals s'entrenen habitualment als centres d'alt rendiment. És el cas de Nora Fernández, la gimnasta més destacada de Catalunya en aquest moment, que s'entrena al de Madrid, on també hi ha Laura Bechdejú. Al de Barcelona s'hi entrenen Jeroni Casassas, Ignasi Trota i Hugo Rebollar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)