Futbol sala

Futbol sala

Nit per oblidar del Barça, amb empat i lesionats

Futbol sala. Els blaugrana van anar al davant en el marcador però el Saragossa va saber empatar tres vegades. l'última a tres minuts del final. Aicardo i Bateria van tornar a jugar després de les lesions, i es van tornar a fer mal

Barça 3 Saragossa 3

BARÇA LASSA:Paco Sedano, Aicardo, Dyego, Ferrão i João Batista –inicial–; Marc Tolrà, Roger, Adolfo, Joselito, Quintela i Bateria.RÍOS RENOVABLES SARAGOSSA:Iván, Adri Ortego, Óscar, Richi Felipe i Retamar –inicial–; Carlos García, Iván Beltrán i Nano Modrego.GOLS:1-0 (3') Ferrão. 1-1 (17') João Batista en pròpia porta. 2-1 (17') Dyego. 2-2 (22') Adri Ortego. 3-2 (28') Dyego. 3-3 (37') Nano Modrego.ÀRBITRES:Díaz i García. Targeta groga a Dyego, Roger, Ferrão i Ortego.

El Barça Lassa no va ser gens afortunat contra el Ríos Renovables Saragossa i, a part de cedir un empat, va veure com dos jugadors que tornaven de lesions, Aicardo i Bateria, es tornaven a fer mal. Aicardo va tornar a l'equip inicial però va rebre un cop al genoll dret i es va haver de retirar. Dilluns se li faran proves per veure fins on arriba la nova lesió. Bateria va disputar alguns minuts en la primera part i quan va tornar a sortir en la segona va caure malament a terra després d'una entrada i es va fer mal a l'espatlla esquerra.

Els blaugrana es van avançar en el marcador amb un gol de Ferrão en el minut 3 i van dominar fins que es van fer un gol en pròpia porta. Dyego va fer el 2-1 tot seguit i es va arribar al descans. En la segona meitat els aragonesos van empatar ràpidament i novament Dyego va situar al davant els blaugrana (3-2). A set minuts del final el Saragossa va jugar amb cinc jugadors de camp i quan faltaven tres minuts va marcar el 3-3. El Barça va intentar fer el gol del triomf amb insistència en els últims minuts però no va tenir punteria.