Esquí

Bronze per a Júlia Casanovas

Esquí de muntanya. La cerdana, tercera en la cursa individual de la categoria júnior en el mundial, va aconseguir el segon podi català, després de la plata de Kilian Jornet de divendres

Júlia Casanovas (Vall del Pi, 1998) va ser tercera en la cursa individual de la categoria júnior, disputada ahir a Alpago, en la segona jornada del campionat del món. La cerdana, que ja havia estat tercera en la copa del món de Fontblanca –va ser el seu primer podi internacional– i que va estrenar el seu palmarès amb el triomf a Cambra d'Ase fa un mes, va aconseguir el segon podi català, després de la plata de Kilian Jornet divendres.

Júlia Casanovas va ser tercera en la cursa que va proclamar la italiana Giulia Murada campiona del món júnior, amb 1h23:06. La russa Ekaterina Osichkina va ser segona a 1:32 i la catalana va completar el podi a 5:25 i amb 1:20 de marge respecte a la francesa Marie Pollet, quarta. En nois, els tres primers van ser esquiadors italians –el bagenc Aribau Portillo va ser catorzè i l'empordanès Pau Coll, quinzè.

El mundial segueix avui amb les proves per equips abans de desplaçar-se dimarts a Piancavallo –demà hi ha descans–. Els catalans que competiran avui són: Kilian Jornet i Oriol Cardona, Nil Cardona i Marc Pinsach, Mireia Miró i Clàudia Galicia, i Marta Garcia Farrés i Marta Riba.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)