Més esport

Routier, a un minut del podi a Mooloolaba

Triatló. La banyolina es va quedar a menys d'un minut del podi en una de les cites australianes puntuables per a la copa del món

La triatleta banyolina Carolina Routier va ser sisena en la prova de la copa del món de triatló de Mooloolaba, que es va disputar ahir a Austràlia. L'olímpica (1h59:17) es va quedar a menys d'un minut del tercer lloc del podi, que va ocupar la mexicana Claudia Rivas (1h15:18). El triomf va ser per a l'australiana Emma Jackson, campiona del món sub-23 el 2010, seguida de la seva compatriota Ashleigh Gentle. Routier va sortir segona del tram de natació, a només dos segons d'Emma Jeffcoat, que al final seria quarta. El vencedor de la categoria masculina va ser l'australià Luke Willian (1h43:18).