Ciclisme

Porte guanya i Henao és el nou líder

Ciclisme. L'australià del BMC es va imposar al grup de favorits al final de la setena etapa i el colombià haurà de defensar avui el lideratge en una última etapa moguda al voltant de Niça

L'australià Richie Porte (BMC) es va endur la penúltima etapa de la París-Niça en ser el més fort del grup selecte de corredors, mentre que el colombià Sergio Henao (Sky) es va situar líder. Avui es resoldrà el vencedor final en una etapa moguda. Sis corredors es van plantar als últims quilòmetres d'ascens al Couillole amb possibilitats de guanyar: Jakob Fuglsang (Astanà), Ion Izagirre (Bahrain-Merida), Alberto Contador (Trek) i Dan Martin (Quick-Step), a més de Porte i Henao. Porte, sense possibilitats en la general, va veure fructificar els seus intents de lluitar per l'etapa. Contador va creuar la meta segon, a 21 segons de l'australià, i va guanyar posicions a la general; mentre que Martín i Henao va cedir 32 segons, però el colombià en va tenir prou per encapçalar la classificació i avui haurà de defensar el lideratge.

7a etapa
1r. R. Porte (BMC)
5:01.35
2n. A. Contador (Trek)
a 21
3r. D. Martin (Q. Step)
a 32
General
1r. S. Henao (Sky)
27:01.15
2n. D. Martin (Quick-Step)
a 30
3r. A. Contador (Trek)
a 31
4t. G. Izagirre (Movistar)
a 1:00
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)