Waterpolo

Waterpolo

Eurolliga femenina

La Sirena Mataró continua fent història

Waterpolo. Les maresmenques disputaran la final a quatre de l'Eurolliga per primera vegada després de remuntar l'eliminatòria de quarts de final contra l'UVSE de Budapest (12-8)

La Sirena Mataró ha culminat una altra jornada per emmarcar en eliminar l'UVSE Budapest en els quarts de final de l'Eurolliga i accedir per primera vegada a la final a quatre de la primera competició continental. Les maresmenques havien perdut el partit d'anada per la mínima (10-9), però aquesta tarda han completat una remuntada històrica (12-8) al Sorrall. D'aquesta manera, el waterpolo català ha tornat a viure un dia per recordar ja que per primera vegada a la història hi haurà dos catalans a la final a quatre, que es disputarà en una seu encara per determinar. Els altres dos equips que hi participaran seran el Kirixi rus i l'Olympiacòs grec.

Les de Florin Bonca han anat sempre per davant en el resultat i s'han plantat al descans amb dos gols de diferència que ja els assegurava la presència a la fase final (6-4). En els dos últims parcials han ampliat l'avantatge davant un dels equips més forts del continent i vigent subcampió de la competició i que compta amb un grapat de jugadores internacionals amb Hongria. El tercer quart ha acabat amb 10 a 6 i els quatre gols s'han mantingut fins a la conclusió, quan s'ha desfermat l'alegria a la piscina maresmenca, plena de gom a gom. Laura López ha estat la màxima golejadora del partit (4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)