Rugbi

El Barça, impotent al camp del VRAC

Rugbi. La derrota situa els catalans un altre cop en zona de descens

VRAC 53 BARÇA 14

VRAC:Anae-Ah, Miejimolle, Allen, Pescador, Horn, Basso, Axtens, Paila, Gil, Ferrández, De la Lastra, Mailei, Mateu, Sagarra i Bell.BARÇA:Miniño, Du Toit, Sanz, Murciano, Selva, Montes, Collopy, Auwerda, Cambiaso, Barbarit, Martínez, Granell, Losada, Ponisio i Steward. També van jugar Castells, Manas, Cruz, Barnovi, Pezet i Pla.MARCADOR:5-0 (3'). 5-5 (9') Granell. 5-7 (11') Martínez. 10-7 (23'). 15-7 (26'). 17-7 (27'). 22-7 (34'). 24-7 (34'). 24-12 (39') Montes. 27-14 (39') Martínez. 32-14 (45') 34-14 (46') 37-14 (53'). 39-14 (54') 41-14 (62'). 46-14 (66'). 51-14 (79') 53-14 (79').ÀRBITRE:Santoro.

El Barça es va avançar en els primers minuts contra el VRAC (5-7), però allò va ser un miratge. El potencial dels de casa, un dels aspirants al títol, es va fer notar i amb tres marques en la primera part el partit va començar a decantar-se a favor dels locals. En la represa el VRAC encara s'hi va fer més i amb un joc molt dur, al límit del reglament, va obrir una diferència insalvable. Al Barça també el va perjudicar la sorprenent victòria de l'Hernani, que situa els catalans en descens.